Välj en sida
Om oss

Datahjälp nära Lysekil, Orust, Sotenäs, Tanum & Uddevalla

HeadCom Systems Scandinavia är det samlade modernamnet för en rad unika verktyg och affärssystem inom programmering och elektronik.
 
HeadCom Systems Programming leasar programsystem inom Talent Management, Competence Management och Performance Management.
 
Ett nytt programkonceptet implementeras nu som blir ett komplett system för planering och placering av personal till prioriterade produktionslinjer.
Programmet placerar automatiskt ut behörig, kompetent personal utifrån de kriterier som ställs på varje produktionslinje.
Hänsyn är tagen till prioriterade linjer, personalens kompetens samt viljan att placeras vid dessa produktionslinjer.
datahjälp Uddevalla, Tanum, Sotenäs, Orust, Lysekil

Programmen innehåller många funktioner som till exempel:
* Visar lön för den anställdes kompetens och kunskaper.
* Tar fram utbildningsbehov för samtliga anställda utifrån angivna kriterier för att klara av de arbetsuppgifter som ingår i arbetsbeskrivningen.
* Presenterar lönekartläggning för samtliga anställda.
Vår affärsidé är att täcka ett företags och organisations behov med kompletta programvaror utifrån de önskemål och behov som marknaden efterfrågar.

Alla våra konceptsystem och programvaror marknadsförs och säljs under namnet HeadCom Systems Scandinavia där varje affärssystem lanseras under ett eget varumärke.

Under våren 2012 lanserade vi vårt första system, HeadCom TMS™, ett innovativt Talent Managementsystem anpassat för såväl små som stora företag och organisationer.

Under 2012 lanserade vi även våra andra nedbantade affärssystem, HeadCom Skill™, HeadCom Axiom™.
HeadCom Education™, är dessutom ett komplett utbildningskoncept som ingår i HeadCom TMS™.
En extra bonus till våra kunder är en mängd chefsguider, chefsmanualer och kurser för internt behov med redigeringsmöjligheter.

Kontakta mig gärna när du har frågor kring datahjälp och våra koncept. Vi finns endast ett stenkast från både Uddevalla, Sotenäs, Lysekil, Tanum och Orust.

Pål Ohlzon, ägare och utvecklare